Ontspannen en Genieten met een spa van Cornerstone

Voor zowel binnen in huis, als buiten in de tuin. Voor hydrotherapie en ontspanning!

Het is reeds lang geleden dat de oude Grieken ontdekten dat warm bruisend water een zeer heilzame werking heeft. Zij wisten al dat warme bronnen een geneeskrachtig effect hebben, iets dat veel later in onze generatie wetenschappelijk werd bewezen. Hydrotherapie heeft een helende werking.

Gelukkig komen velen tot dit besef en komt de Hottub of Jacuzzi ook steeds meer binnen ons bereik.

spa-cornerstone


spa-cornerstone

Bij Cornerstone vindt u de Spa die bij u past!

Spa komt van Sanitas Per Aqua. Het betekend letterlijk: "Gezondheid door water"  Italiaanse Wellness ontwerpers hebben niet stilgestaan.. Gebruikmakend van de nieuwste innovatieve technieken is men erin geslaagd een uitstekend product neer te zetten, enerzijds een modieus design, anderzijds gevuld met de beste technieken. Een klein wonder zou je kunnen zeggen...

Het is tijd om uw tuin of badkamer tot een waar ontspannings en gezondheids paradijs om te bouwen. Het bezit van uw eigen Teuco portable Spa- of inbouw Spa  in de tuin brengt u het gemak en genot dat hoort bij het inpassen van de spa-ervaring in een drukke levensstijl, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft. Met de ruime keus aan beschikbare modellen en eigenschappen kunt u precies de spa uitzoeken die bij u past en deze naadloos inpassen in het ontwerp van uw tuin. Klik onderaan de pagina op de foto's voor een overzicht van de modellen. Zit uw model er niet bij? Geen nood, neemt u gewoon contact met ons op voor een aanbieding op maat.

teunco-domestic-spa

Eindelijk vrij om te luisteren naar het water...

Om de de Hydromassage alle natuur-lijkheid van het contact met het water terug te geven, heeft Teuco het geluid beperkt. Waar kunt u immers beter rust welzijn en ontspanning beleven dan in een geruisloze Hydromassage?  

Luister naar de Stem van het water..

Eindelijk vrij om te luisteren naar de zachte stromen van het water. Als we het gehoor weglaten kunt u de andere zintuigen meer ontwikkelen en wordt uw welzijn ervaring completer en diepaander.  

Hydrosilence

Technologie  om van het geluid over te stappen naar de stem van het water...

Comfort en en intimiteit worden samengevoegd in Hydrosilence.

spa-cornerstone spa-cornerstone spaaccessoires-cornerstone
Teunco modellen en prijzen Desinfectie & waterbehandeling Accessoires voor uw Spa