U koopt uw Zwembad of Spa voor een lange periode
Cornerstone geeft u graag betrouwbaar & goed advies

Je kunt niet alles weten. Hoeft ook niet. Daar zijn immers de professionals voor. Zij weten wat het beste is en kennen de markt en de veiligheids-eisen. 

Cornerstone heeft ruim 17 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van Zwembaden, Sauna's en Jacuzzi's.  Een groot aantal verkochte en geplaatste baden en sauna's ligt hieraan ten grondslag. En natuurlijk vele technische trainingen en scholing. Eigenlijk beheersen we alle facetten van de gehele Wellness markt. Ook de professionele...

Laat u adviseren voor aanschaf en / of zelfbouw van uw Zwembad, Sauna of Spa. Een frisse kijk op de zaak vanuit een praktische hoek geeft vaak opluchting en voorkomt veel ergernis.  U wilt immers voor jaren het beste..  

Vul het formulier in voor een informatie aanvraag of een offerte op maat.

Wij komen graag bij u langs voor advies op maat

  Wij werken uitsluitend met kwaliteits producten, daarom kan het zijn dat u elders goedkoper uit bent.  Het verschil zit 'm dan alleen in de kwaliteit...

NB:  Wij hebben geen showroom! U kunt ons dus niet aldaar bezoeken en / of bezichtigen. 

Dit heeft een belangrijk voordeel:
Omdat wij vanuit huis / werkplaats werken en geen showroom hebben of andere panden kunnen wij goedkoper werken.

Wanneer u toch een spa, zwembad of een ander product wilt zien, kan ik u in overleg wellicht meenemen naar één van onze gerealiseerde projecten.