Het is weer winter! Sneeuw zit in de lucht, de dagen zijn kort. Tijd genoeg om na te denken over de tuin. Gaan we deze gewoon laten liggen, of benutten we de tuin ook in de winter? Wat doen we met dat schuurtje? In Finland weet men hoe het moet. Overal door het land vind je Sauna's. Bijna allemaal staan ze buiten in traditionele huisjes, of Kota genaamd. In de koude winter is het heerlijk te relaxen in je eigen buitensauna!

Steeds meer mensen ontdekken dat een goede gezondheid alleen realiteit wordt wanneer u  voldoende rust neemt, in combinatie met gezonde voeding en voldoende beweging. De Sauna is een heerlijke plaats om te ontspannen. De rust en warmte en het heilzame effect van het Saunabad geven een bijzonder gevoel van welbehagen. Wist u dat het geneeskrachtige en therapeutische effect van de Sauna zelfs wetenschappelijk bewezen is?

 

Uw gezondheid staat immers centraal. Daarnaast is het geweldig om na uw werk thuis heerlijk te kunnen ontspannen. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn!
Wij hebben al een complete* Sauna voor u vanaf € 995,-